Välkommen

På denna webbplats diskuteras lokaler för små och stora företag. På denna hemsida kan du få tips och råd hur du hittar lediga lokaler runt om i Sverige, men även andra fastighetsrelateterade tjänster som projektledning och construction management etc.

Kundens nytta i fokus

När du behöver kontorsstädning i Solna

De som har lokaler eller kontor i Solna, bör se till så att den är så städad som det bara går. Att kunna visa upp en fin, städad lokal som är skinande blank och ren är mycket viktigt för att de egna kunderna ska få förtroende för företaget. Tänk dig själv in i situationen att du funderar på att anlita ett företags tjänster, och går till deras kontor för att besöka dem. Skulle du få förtroende för ett företag vars kontor är jättesmutsigt, rörigt och slitet? Troligen inte. Då är det bättre att anlita en städfirma för kontorsstädning i Solna än att ha ett smutsigt sådant.

Förtroende viktigt för att få kunder

Kan ett rent kontor verkligen spela så stor roll? Ska man få förtroende från en kund, så är det många saker som är viktiga. Beroende på vad det är som kunden ska anförtro företaget, allt från tjänster som städning – vem litar på att ett företag som inte själv har ett städat kontor, kan städa andras – till kapitalinvestering – vem litar på en kapitalförvaltare har ordning på ens pengar, som inte ens har ordning på sina egna papper? Så vad det än är som du erbjuder dina kunder, är det mycket viktigt att alltid kunna visa upp ett städat kontor. De flesta kunder tänker att ett kontor säger mycket om hur företaget arbetar. Den som är ordningssam har ordning på sina papper, på sin ekonomi, på sin bokföring, på sina uppdrag och även på sina kunder. Ett ordningssamt företag är mer pålitligt än ett som är slarvigt.

Rent och städat kontor viktigt för personalen

Även för alla som arbetar på kontoret är det viktigt att ha ett städat kontor. Enligt lagen, har en arbetsgivare ansvar för sin personal och ska erbjuda en bra arbetsmiljö. Till den goda arbetsmiljön hör tillräcklig belysning, bra ventilering, ren omgivning, ergonomiska möbler (om man sitter stilla på kontoret) och mycket annat som är viktigt. Om man inte själv är duktig på kontorsstädning kan man anlita en städfirma som är det. Då kan man börja med att googla "kontorsstädning Solna" för att hitta en städfirma som kan städa kontor i Solna. Har du googlat "kontorsstädning Solna" bör du få flera förslag på sådana och kan ta kontakt med en städfirma som har skrivit på sin hemsida att de till exempel erbjuder kontorsstädning i Solna. Ta då kontakt och fråga dem om offert och referenser. Sedan kan du jämföra offerter och referenser från olika städfirmor.

20 May 2019

Välkommen

På denna webbplats diskuteras lokaler för små och stora företag. På denna hemsida kan du få tips och råd hur du hittar lediga lokaler runt om i Sverige, men även andra fastighetsrelateterade tjänster som projektledning och construction management etc.