Välkommen

På denna webbplats diskuteras lokaler för små och stora företag. På denna hemsida kan du få tips och råd hur du hittar lediga lokaler runt om i Sverige, men även andra fastighetsrelateterade tjänster som projektledning och construction management etc.

Kundens nytta i fokus

Executive Search Stockholm - hitta rätt ledare

Det är alltid svårt att rekrytera, men ju högre position i företaget det handlar om - desto större utmaningar finns det. Att tillsätta en chefsposition kräver en större noggrannhet och tar längre tid än att anställa en person på golvet. Båda är utmanande, men riskerna vid en felrekrytering blir större om det handlar om höga positioner. Genom executive search i Stockholm och med rätt rekryteringsföretag kan ni hitta den ni söker - och få fart på verksamheten igen.

Dags att hitta en ny chef på ekonomiavdelningen, på säljsidan eller kanske längst uppe i toppen inom ert företag? Resan dit kommer att vara både lång och krokig. Ett misstag kan bli ytterst kostsamt. Dels i form av pengar och exempelvis ett avgångsvederlag som måste betalas, men dels även sett till hur arbetsmiljön kan försämras och kräva tid för att bli bra igen. Det handlar dessutom om att undvika avundsjuka.

Det finns alltid anställda som kan känna sig sidsteppade i samband med en rekrytering. De känner att de borde fått chansen att avancera och tar det personligt om en annan person tillsätts - i synnerhet om det handlar om internrekrytering och där exempelvis en kollega får chansen. Genom att ta extern hjälp med rekrytering så slipper man detta.

Executive Search i Stockholm - så fungerar det

En rekryteringsfirma som specialiserat sig på executive search i Stockholm har ett stort nätverk och de arbetar proaktivt med att hela tiden uppdatera detta. Jakten på rätt ledare till den tjänst ni behöver tillsätta sker - diskret - i alla dessa kanaler och jobbet kan innebära att man exempelvis använder headhunting som ett verktyg.

Förenklat: man vet att det finns en person på ett annat företag som skulle passa perfekt för den roll ni behöver fylla. Genom att kontakta denne och visa upp ert företag från den bästa sidan så kan personen i fråga lockas över. Executive Search handlar mycket om just detta: man visar - rätt person - att gräset de facto är grönare på andra sidan.

Givetvis så sker ingenting av en slump. Ert företag är med i arbetet och det är utifrån era krav, önskemål och behov som rekryteringsföretaget arbetar. Ni sätter upp en lista av vad ni behöver gällande utbildning, personlighet, erfarenhet och allt annat - de personer som passar in i kravbilden går vidare i processen. De som inte gör det stryks direkt. Executive Search i Stockholm handlar uteslutande om att hjälpa företag att tillsätta tjänster högre upp i näringskedjan och hjälpa dem med en annars väldigt komplex och tidskrävande process.

11 Aug 2022

Välkommen

På denna webbplats diskuteras lokaler för små och stora företag. På denna hemsida kan du få tips och råd hur du hittar lediga lokaler runt om i Sverige, men även andra fastighetsrelateterade tjänster som projektledning och construction management etc.