Välkommen

På denna webbplats diskuteras lokaler för små och stora företag. På denna hemsida kan du få tips och råd hur du hittar lediga lokaler runt om i Sverige, men även andra fastighetsrelateterade tjänster som projektledning och construction management etc.

Kundens nytta i fokus

Så öppnar man en ny yogastudio

Du har väl märkt att det är allt mer populärt att gå på olika aktiviteter som håller oss friska och alerta? Vi spenderar alltmer på olika träningsformer. Går man ut en vanliga kväll, vart som helst egentligen, stöter man ofta på hela horder av folk som är ute och joggar. Det är positivt när vi ser människor i olika åldrar, stora, smala, tjocka och mulliga som har tagit på sig löparskorna och ger sig ut och joggar.

Våra 70-åringar har bättre kondition

Det är inte bara sportfånarna som har ensamrätt att hålla sig i form, vilket är mycket positivt. Hälsoforskarna har konstaterat att våra åldringar som är kring 70-års åldern har en mycket bättre kondition än vad 70-åringarna hade för 50 år sedan. Vi ser en trend som har kommit för att stanna; att man håller sig i god form under längre tid i livet. Inte så konstigt att vi lever allt längre. Forskarna har ju dessutom konstaterat att regelbunden träning föryngrar våra kroppar. Så om du inte har hittat din träningsform, se till att hitta det sätt som du gillar att röra dig på.

Lönsamt att starta till exempel yoga-grupper

Gillar man yoga och kan det – och kan man det inte själv kan man alltid anlita någon som kan det – är det mycket lönsamt att starta en yoga-studio. Just yoga, innebär ingen dyr investering. Det räcker med ett bra golv, en spegel på väggen och en bra musikutrustning. Dessutom kan du använda exakt samma lokal att öppna dansgrupper för olika åldrar. Du anlitar danslärare och yogalärare. Förhoppningsvis hittar du några sådana som kan både och. Sedan tar du 1.500 per person för en termin och du har ruljansen igång.

Viktigt att tänka på när man startar Yoga-studio

Här är det mycket viktigt att välja ett golv som är miljövänligt, giftfritt och tillräckligt mjukt eftersom deltagarna befinner sig stort sett på golvet hela tiden. I yoga ligger man på golvet och sträcker på kroppen i liggande läge och andas nära golvet just därför. Även om var och en av dem ahr en yoga-matta är det ändå viktigt att golvet är så giftfritt det bara går. Det får inte heller samla på sig damm och annan smuts. Helst bör det vara lätt att rengöra. Här kan vi rekommendera golv som heter Herculan MF Blue 9+2 som är utmärkt just för golv där man sitter och ligger på golvet. Läs mer om olika sportgolv på: http://www.sportgolv.biz.

9 Aug 2018

Välkommen

På denna webbplats diskuteras lokaler för små och stora företag. På denna hemsida kan du få tips och råd hur du hittar lediga lokaler runt om i Sverige, men även andra fastighetsrelateterade tjänster som projektledning och construction management etc.