Välkommen

På denna webbplats diskuteras lokaler för små och stora företag. På denna hemsida kan du få tips och råd hur du hittar lediga lokaler runt om i Sverige, men även andra fastighetsrelateterade tjänster som projektledning och construction management etc.

Kundens nytta i fokus

Många hemligheter att skydda på kontor

Har man ett kontor, en affär eller någon företagsverksamhet som man helt enkelt inte vill att tjuvar ska kunna ta sig in i, även om det inte finns mer värdefulla saker där än på vilket annat kontor som helst, vill man ändå inte ha oinbjudna gäster. Alla kontor har datorer, som skulle kunna vara det enda en tjuv skulle kunna sälja någorlunda snabbt på hälerimarknaden, liksom skrivare, skärmar och kringutrustning till datorerna, vill man ändå skydda det man har i datorerna. Det gäller att kunna låsa in all information som man vill skydda.

Snyggt kontor är bästa marknadsföringen

Att ha ett snyggt kontor att visa upp är helt enkelt bland den bästa marknadsföringen om det är så att man regelbundet bjuder in sina kunder dit. När det kommer till inredning av kontor gäller det att kunna sända olika signaler som talar om vad det är för kvalitet på det egna företaget. Och ditt företag är väl bland det bästa man överhuvudtaget kan driva, eller hur? Det gäller att anlita rätt inredare som kan inreda med den image som man vill att ens kunder ska uppfatta när de kommer in; stramt och klassiskt för den som vill utstråla tillit och förtroende? Färggrannt och kreativt för den som vill tala om att det är ett innovativt företag i framkanten av en teknologisk utveckling? Är man en redovisningsbyrå gäller det att visa att här har man ordning och reda, man inreder helt enkelt i sobra, diskreta färger.

Även medarbetarna ska trivas på kontoret

Och de flesta kontor är inte bara till för kunderna, även de egna medarbetarna måste ju kunna trivas. För deras skull är det viktigt med bra ventilation, utmärkt belysning, syregivande växter, kaffe till fikat och så vidare, och så vidare.

Så hur kan man skydda det egna kontoret? Ibland är en stängd och larmad dörr inte tillräckligt, särskilt inte om kontoret ligger i centrum där det kanske förekommer stölder, inbrott och där området är stökigt på andra sätt. I centrum kan särskilt butiker vara inbrottsbenägna. Har man lager med stöldbegärliga varor kan man mycket väl behöva ett galler som hindrar tjuvarna. Det finns galler som gör att kunderna fortfarande kan se in i butiken, affären, kontoret, restaurangen eller caféet men som hindrar tjuvarna från att ta sig in.

Saxgaller som snabbt kan skjutas åt sidan

Många av de affärer eller kontor kan mycket väl endast ha ett saxgaller som gör det möjligt att snabbt få undan gallret när man öppnar affären eller kontoret. De passar även utmärkt till den egna bostaden, som ett extra skydd. Har man sådana galler vid sin entré kan man samtidigt sänka premierna som man betalar till försäkringsbolaget, då dessa anser att galler för dörrarna är ett ännu bättre skydd.

31 May 2018

Välkommen

På denna webbplats diskuteras lokaler för små och stora företag. På denna hemsida kan du få tips och råd hur du hittar lediga lokaler runt om i Sverige, men även andra fastighetsrelateterade tjänster som projektledning och construction management etc.