Välkommen

På denna webbplats diskuteras lokaler för små och stora företag. På denna hemsida kan du få tips och råd hur du hittar lediga lokaler runt om i Sverige, men även andra fastighetsrelateterade tjänster som projektledning och construction management etc.

Kundens nytta i fokus

Kontorsstädning är i Stockholm en absolut nödvändighet

Stockholm har under senare år drabbats av en stor våg av skadedjur och detta drabbar inte bara hem och privatpersoner. Nej, här talar vi även om att dessa problem letar sig in på arbetsplatser och medför att människor i en allt högre grad blir sjuka och vantrivs på sina jobb. Jobbar man exempelvis på ett kontor i Stockholm där man ser att hygienen inte tas om hand – här menar vi inte den personliga hygienen – utan att det ligger smuts i hörnen, att det kanske är silverfiskar på toaletten eller – ett extremt exempel – att man ser spår av råttor, ja, då är det lätt att känna sig uppgiven och strunta i arbetet man ska utföra.

Här har alltså företagare i Stockholm ett stort ansvar och ett av alternativen är att man utökar mängden av kontorsstädning. De flesta företag har ju regelbunden kontorsstädning, men då mängden av problem – som sagt – ökat under senare år så kanske det kan vara läge att utöka denna med några fler kvällar i veckan.

Det är nämligen en billig investering att utöka sin kontorsstädning om man ställer det mot sjuka anställda eller omotiverade sådana som helst av allt bara vill därifrån. Forskning har nämligen visat att anställda räknar in städning – eller bristen på en sådan - som ett av skälen till varför man inte trivs på sin arbetsplats och här finns det alltså stora möjligheter för en arbetsgivare att vända på skutan genom att antingen utöka- eller börja anlita ett företag som genomför just kontorsstädning. Att få mer motiverade anställda som är beredda att gå den där extra milen kommer i slutändan leda till ett bättre resultat för företaget och även en större arbetsglädje – kontorsstädning spelar alltså en väldigt stor roll för hela arbetsklimatet och inte bara då i just Stockholm utan i hela landet.

Kontorsstädning i Stockholm sker på kvällarna

Genom att anlita ett företag för kontorstädning så kan man alltså få mer motiverade anställda som dessutom i en allt mindre grad blir sjuka. Så, varför använder sig inte fler av denna oerhörda resurs som kontorsstädning ändå är? Ja, här kan man ta ett exempel och detta går ut på att arbetsgivaren inte vill ha en massa onödigt spring som skapar en orolig stämning på arbetsplatsen. Detta argument är dock inte speciellt hållbart utan är lätt att slå hål på – anlitar man ett företag för kontorsstädning i Stockholm så får man nämligen ett skräddarsytt schema där denna kontorsstädning antingen sker på helger eller på kvällar då inga anställda finns i lokalen.

Det är bara i ytterst sällsynta fall som en kontorsstädning äger rum under dagtid och detta beror helt på att städpersonalen och den vanliga personalen inte ska störa varandra. De som utför denna kontorsstädning i Stockholm måste kunna koncentrera sig på sitt likväl som de anställda på kontoret ska kunna fokusera på sitt jobb och alltså är det kvällar och helger som passar allra bäst för båda parter.

9 Aug 2017

Välkommen

På denna webbplats diskuteras lokaler för små och stora företag. På denna hemsida kan du få tips och råd hur du hittar lediga lokaler runt om i Sverige, men även andra fastighetsrelateterade tjänster som projektledning och construction management etc.