Välkommen

På denna webbplats diskuteras lokaler för små och stora företag. På denna hemsida kan du få tips och råd hur du hittar lediga lokaler runt om i Sverige, men även andra fastighetsrelateterade tjänster som projektledning och construction management etc.

Kundens nytta i fokus

Kontorsflytt - bara att börja packa

Har kontoret krympt medan företaget vuxit? Dags för en kontorsflytt! Stolar, bord och häftapparat, hela kontoret ska med. Hitta tips och råd här inför er kontorsflytt i Stockholm.

Det är dags att flytta företaget till en ny adress och plötsligt inser man hur mycket man har samlat på sig under sin tid i lokalerna. Det är arkivskåp, för det som inte kan sparas i moln. Det är kontorsstolar och otympliga men ergonomiska skrivbord som ska staplas in i en transport. Det är ett pussel på en helt egen nivå. Flyttlådorna ska packas, inte för tungt och inte för luftigt. Man vill varken få ryggskott eller behöva springa benen av sig in och ut och bort och fram. Lådorna ska märkas, staplas och flyttas. Kanske är man så förtjust i sin inkörda kaffekokare och den lagomt plastiga blomman från lunchrummet, att de promt ska med i en låda också. Då får man fundera på hur man packar med omsorg och försiktighet. En kontorsflytt i Stockholm är inte lätthanterad.

En man packar kartong

Transportera

Det är lätt att tänka att man bara ska ta sig från punkt A till punkt B. Inga bekymmer, bara att ta vänster vid rödljusen och sedan är man framme. Ja, det kanske inte är så “bara” trots allt. Att planera en flytt innebär flera parametrar. Man måste väga fördelar mot nackdelar. Exempelvis när det gäller själva rutten. Kanske den kortaste vägen inte alltid är den bästa. Hur mår kaffekokaren av att flyga över sexton farthinder? Om man tar den långa vägen, och väger bränslepriset mot ens kärlek till kaffe, vad väljer man då? Det är inte bara rutten A till B man måste ta hänsyn till. Det är även tiden på dygnet. Mitt i natten kan man smyga som en inbrottstjuv och flytta sitt gods, men tänk på all OB-kostnad det innebär. Alternativet mitt på dagen är mindre misstänksamt, bara man undviker rusningstrafiken under lunchtid.

Packa upp

Det är ingen match tänker man och går in i den nya lokalen med kartonger i alla väderstreck. Men vems låda var vems? Och hur var det med skrivborden? Tänk om man inte behövde göra så mycket själv. Tänk om det fanns professionella flyttarbetare som är proffs på just kontorsflytt i Stockholm. Det gör det också. Med ett märkningssystem och duktiga flyttarbetare som packar transporten, kör till nya adressen och packar upp så är det enda man behöver tänka på var man ska ställa den lagomt plastiga blomman som så snällt har burits under armen från punkt A till punkt B. Vi rekommenderar att läsa mer på denna sajt: https://www.kontorsflyttstockholm.com/

8 Apr 2020

Välkommen

På denna webbplats diskuteras lokaler för små och stora företag. På denna hemsida kan du få tips och råd hur du hittar lediga lokaler runt om i Sverige, men även andra fastighetsrelateterade tjänster som projektledning och construction management etc.