Välkommen

På denna webbplats diskuteras lokaler för små och stora företag. På denna hemsida kan du få tips och råd hur du hittar lediga lokaler runt om i Sverige, men även andra fastighetsrelateterade tjänster som projektledning och construction management etc.

Kundens nytta i fokus

Att påverkas och inspireras

Att inspirera till olika saker, vad innebär det egentligen och vad blir vi som människor inspirerade av? Kan det skilja sig mellan människor och olika åldrar var vi får inspiration från?

Ordet inspiration betyder på latin att väcka liv i. Man väcker liv i någonting hos sig själv som antingen aldrig har funnits eller som legat och pyrt någonstans långt därinne, men inte velat eller kunnat ta sig ut. Det finns en massa saker att bli inspirerad av idag. Man kan inspireras av andra människor och man kan bli inspirerad till att starta någonting nytt. Kanske en ny hobby eller börja äta mer vegetariskt, kanske till och med helt och hållet gå över till vegetarisk kost? Alla människor inspireras dagligen. Oavsett om vi vill det eller inte, så påverkas vi av det vi ser runtomkring oss. Med det livet som vi lever idag, där vi mer eller mindre är uppkopplade på nätet och surfar runt på sociala medier och bloggar med mera, så blir vi påverkade ännu mer av det vi ser.

Livet på nätet

Vi lever alltmer våra liv på nätet idag. För bara tio år sedan så var det inte alls lika utbrett som idag. Idag kan folk leva på att blogga eller göra reklam för olika saker genom sina sociala medier. Att kunna livnära sig på att blogga eller att ha en kanal på youtube, det trodde nog de flesta var omöjligt för ett par decennium sedan. Men, det går. Och det är där man har chansen att påverka. Att påverka andra till att köpa saker, att påverka andra till att tycka om sig själva och att älska sig själv precis så som man ser ut. Möjligheterna för vad man kan inspirera andra till är egentligen oändliga.

Lättpåverkade unga

Sedan är det inte bara bra saker som många påverkas och inspireras till idag. Det är inte allting på nätet som är bra, särskilt inte där man som ungdom till exempel inspireras till bantning och andra självdestruktiva saker. Som ung är man lättpåverkad och suger åt sig allt man ser och hör. Som inspiratör på sociala kanaler bör man fundera både en och två gånger över vad man sänder ut för signaler till sina följare. Väldigt många åker runt i landet och har inspirationsföreläsningar, det har blivit mer och mer populärt de senaste åren om man vill nå ut till fler och kunna påverka.

26 Apr 2020

Välkommen

På denna webbplats diskuteras lokaler för små och stora företag. På denna hemsida kan du få tips och råd hur du hittar lediga lokaler runt om i Sverige, men även andra fastighetsrelateterade tjänster som projektledning och construction management etc.