Välkommen

På denna webbplats diskuteras lokaler för små och stora företag. På denna hemsida kan du få tips och råd hur du hittar lediga lokaler runt om i Sverige, men även andra fastighetsrelateterade tjänster som projektledning och construction management etc.

Kundens nytta i fokus

Är det kallt på kontoret i Göteborg?

En del upplever kontor som är iskalla. Hela personalen sitter vid sina datorer och kan knappt arbeta för att de sitter och huttrar därför att lokalen är för kall. Eller så förekommer det omvända; att personalen sitter som i en bastu och kan inte koncentrera sig på sina uppgifter därför att hettan inne på kontoret är för hög och luften står stilla. I båda fallen behöver man anpassa värme och svalka efter parametrar som är optimala för att personalen ska kunna arbeta effektivt.

För att en VVS-montör ska kunna åstadkomma det, krävs det att hon, eller han går igneom värmesystemter som reglerar värmen. Samtidigt kan det vara skäl under vintern att kontrollera så att uppvärmningen inte har någon obalans i hydrauliken, att radiatorerna inte har luftbubblor som förhindrar varmvatten att värma dem som de ska.

Låt en VVS-montör göra en värmejustering

Det är viktigt att en VVS-montör går igenom det värmesystem som man har i kontoret. Om elementen, eller air-condition inte fungerar som den ska kan man antingen behöva byta ut hela värmesystemet eller så kan man värmeinjustera den på plats. Då är det som om man satte stopp för värmen, gjorde en felsökning och åtgärdade det och sedan satte på värmen på nytt. På så sätt kan man få igång ett väl fungerande värmesystem som inte krånglar och som värmer personal och eventuella kunder som kommer till kontoret.

Alla kontor mår bra av air-condition

En air-condition är en otroligt energisnål och miljövänlig form för att värma upp ett kontor. Särskilt som ingen är där på kvällar och helger. Då behöver man inte hålla lokalerna varma. Istället kan de ha den temperatur som den har och sedan värmer man lokalerna när personalen är på plast. På så sätt använder man uppvärmningsenergi endast när personalen arbetar i lokalerna.

Man kan anlita en sådan i Göteborg

Man kan anlita en duktig VVS-montör som kan allt som värmeinjustering i Göteborg som heter Canmera Comfort AB och arbetar i hela Göteborg, så behöver man en duktig VVS-montör som kan göra alla slags värmeinjusteringar så kan man ta kontakt med Canmera Comfort AB så kommer de ut och undersöker lokalen och särskilt ser över det värmesystem som man tycker inte fungerar. De gör då en felsökning och justerar värmen så att den ska fungera i fortsättningen. De kan dessutom ge goda råd om man skulle behöva byta värmesystem och vad som passar just era behov och den lokal som man huserar i.

30 Oct 2019

Välkommen

På denna webbplats diskuteras lokaler för små och stora företag. På denna hemsida kan du få tips och råd hur du hittar lediga lokaler runt om i Sverige, men även andra fastighetsrelateterade tjänster som projektledning och construction management etc.